Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 2.0 ТС Моля помогнете при тестване излизат като грешки Р0300 РО302 иРО303

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео 2.0 ТС Моля помогнете при тестване излизат като грешки Р0300 РО302 иРО303

Моля помогнете каква може да е причината за това? Предварително благодаря!

Множествени пропуски в запалването, цилиндри две и три.
    Кабели, бобини, свещи, това са по простите неща.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Проверих свещите големите са перфектни бели и според мен работят добре малките бяха малко по черни почистих проверих разстоянието между електродите . Сглобих всичко беше ок но след известно време пак изписва тези грешки . На моменти при ниските обороти на място двигателя тресе и малко колебае оборотите но не постоянно. Най-гадното е че го прави когато си поиска иначе върви перфектно на високи обороти и на метан и на бензин!!Ако разместя бобините дали ще се установи нещо??Питам ако някой е имал подобни проблеми споделете!!

Comment

Първоначално публикувано от difimi-1 Покажи съобщение
        Проверих свещите големите са перфектни бели и според мен работят добре малките бяха малко по черни почистих проверих разстоянието между електродите . Сглобих всичко беше ок но след известно време пак изписва тези грешки . На моменти при ниските обороти на място двигателя тресе и малко колебае оборотите но не постоянно. Най-гадното е че го прави когато си поиска иначе върви перфектно на високи обороти и на метан и на бензин!!Ако разместя бобините дали ще се установи нещо??Питам ако някой е имал подобни проблеми споделете!!
        Свещи, кабели, бобини - нищо не си направил като си отвил свещите

Comment

Коя е годината на производство? И на газ и на бензин ли тресе на празен ход? Размяна на кабели и бобини може да бъде ориентир.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Годината е 2001

---------- Post added at 13:34 ---------- Previous post was at 13:29 ----------

Добре ще пробвам и това. Еднакво работи и на газ и на бензин. Ама като гледам какви са цените на бобините и на свещите косите ми се изправят пък не знам какви да взема .

Comment

Годината е 2001

---------- Post added at 13:34 ---------- Previous post was at 13:29 ----------

Добре ще пробвам и това. Еднакво работи и на газ и на бензин. Ама като гледам какви са цените на бобините и на свещите косите ми се изправят пък не знам какви да взема .
              Свещи - само оригинала за тях. Има ги в интернет. Кабели - пак. С бобините не бързай. Имаш пробили кабели заради скапани свещи

Comment

Бобини и кабели няма смисъл да купуваш нови. Има доволно читави втора употреба и не са скъпи.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Имамни бубини и кабели за цф3 без забележка! Ако ти трябеат пиши.
                  sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                  ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                  ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                  Продавам Алфи на части!

Comment

Благодаря за инфото! Искам да попитам колко ще ми струват кабелите -отделно бобините и целият комплект . Питам така защото първо ще сменя малките свещи понеже те не са добри после ще търся причината в кабели или бобини. Благодаря предварително! Ако не желаете да публикувате цена тук тел.0899494564 може да се чуем!

Comment

Благодаря за инфото! Искам да попитам колко ще ми струват кабелите -отделно бобините и целият комплект . Питам така защото първо ще сменя малките свещи понеже те не са добри после ще търся причината в кабели или бобини. Благодаря предварително! Ако не желаете да публикувате цена тук тел.0899494564 може да се чуем!
                      Не знам как разбра, че големите са ОК. И ти казах - при такъв проблем се сменят комплект свещи и комплект кабели. Оригинални свещи комплект са около 200лв. за осемте, кабелите и те, но зависи на кой производител са. Бош са по-скъпи.
                      С бобините не бързай

Comment

Working...
                      X